Zelda-kuin otsikko Windbound ilmoitti PC ja Stadia

On helppo tarkastella avoimen maailman seikkailupeli ja kirjoittaa sen pois kuin Zelda klooni. Kuitenkin, kun se tulee äskettäin ilmoittanut Windbound, kehittäjät 5Lives Studios näyttävät käyttää, että vertailu niiden hihat. Tämä on erityisesti kyse sen viime pelattavuus traileri paljastaa aikana Escapist Indie Showcase aiemmin tänään, komeilu etsintä, petollinen aallot, vihollisia, ja käsityö.

Tuuli ja vanavedessä
Vuonna Windbound, otat roolin päähenkilö Kara kuin hän uskaltaa löytää hänen kansansa taustalla Kiellettyjä saaria. Pelattavuus koostuu erilaisista RPG-elementeistä, kuten käsityöstä ja ryöstelystä. On kuitenkin lupauksia, että se menee paljon syvälle kuin että eri pukea, useita aseita, ja monipuolinen luonto. Käsityö ei tunnu se pysähtyy vain henkilökohtaisia kohteita, joko. Tavoitteena on myös varustaa Karan ”perimmäinen merialus”. Tuulet, thrashing vedet, ja ”tappava meren olentoja” ovat vain muutamia esteitä aluksen on voitettava aavalla merellä.

5Lives Studios saattaa jopa ottaa sivun pois viime Tomb Raider reboot. Siinä sanotaan, että Kara kohtaa ”yhä raivokkaampia taisteluita maalla ja merellä muuttaa hänet kovettunut soturi hän syntyi tulla.”

Vaikka taistelu ja etsintä ovat Windboundin selkärankaa, karan tutkimisen aikana avautuu tarina. Keskellä hänen saari hopping, hän löytää esineitä unohdettu aika, paljastaen lisätietoja alkuperästä hänen kansansa. Nämä olivat ”metsästäjiä, kalastajia, sotureita, runoilijoita ja filosofeja”, joita Karan on nyt tutkittava löytääkseen todellisen syyn kaatumiseensa.

Ennakkotilaus etuisuuksia
Yhdessä Windbound paljastaa myös joitakin etuisuuksia ennakkotilaamista peli. Jos teet niin tähän mennessä ja sen julkaisu, saat kolme Ancestral kohteita.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>