Yakuza: Kuten Dragon saa uuden perävaunun, ja on tulossa Steam tänä talvena

IGN:n summer of gamingin ensimmäisenä päivänä saimme 15 minuutin näkemyksen Yakuza-sarjan seuraavasta merkinnästä Like a Dragon. Jonka aikana Senior Lokalisointi Tuottaja Scott Strichart sai puhua hieman eri mekaniikka ja ominaisuuksia, jotka löytyvät tämän rohkea uusi merkintä franchising.

Hanki Dragon Quest
Like a Dragonin uusi päähenkilö on hyvin erilainen kuin Kiryu. Ei vain päähenkilö erilainen, mutta niin on pelattavuus, koska Yakuza siirtyy puolue-pohjainen toiminta RPG hybridi tämän merkinnän. Rpg tyyli taistelut kaikki tapahtuu Ichiban pään, joka toimii siisti kerronta laite runko hyvin videopeli-tyylinen torjumiseksi. Pelin aikana voit pitää 4 hengen juhlat, joihin kuuluu enintään 6 merkkiä ja 1 valinnainen merkki. Käytössä on täysi työjärjestelmä, jossa on yhteensä 19 työpaikkaa.

Mutta nämä eivät ole tyypillinen RPG tyyli työpaikkoja, kuten ”rogue” tai ”velho”, mutta todellisia työpaikkoja sekoittaa Yakuza ainutlaatuinen ja hassu huumorintaju. Täydellinen esimerkki tästä fuusiosta on luokka, joka tunnetaan nimellä ”Beerserker.”. Hahmoilla on myös jokaiselle työlle ainutlaatuisia asuja, joissa on saatavilla erilaisia muunnelmia päivittämällä tai ilmaisella julkaisun jälkeisellä ladattavalla sisältökuvalla.

Uusi kaupunki, uusi taistelu, sama Yakuza
Yokohaman uusi sijainti on valtava satamakaupunki, jossa on 9 eri kaupunginosaa, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja tunnelmansa. Jokaisella alueella on oma uhkatasonsa, joten jos vaeltelet liian pitkälle tasosi ulkopuolelle, kadut sitä. Pelin aikana, voit myös saada ”Sugidex” tallentaa vihollisia, tai ”hirviöitä” tässä puhelinsovelluksessa kerätä. Kyllä, se kuulostaa juuri siltä kuin luulet sen tekee syystä.

Jotkut minipelejä ovat Kart racer nimeltään ”Dragon Kart”, sekä ”Can Quest”. Jossa Ichiban ratsastaa riksa ympäri kaupunkia kerätä tölkit ja saavuttaa tietyn tavoitteen. Liiketoiminnan johto palaa myös, jossa Ichiban ottaa haltuunan ei ole makeisia yritys ja auttaa sitä pääsemään alkuun alan. On myös Persona tyyli sosiaalisia linkkejä, joissa voit lisätä side puolueen jäseniä. Sekä lisätä Ichiban n ”persoonallisuustasolla” auttaa häntä lähtemään päivämäärät eri hyvät ympäri kaupunkia.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>