XIII remake on uusi perävaunu, ja julkaisupäivä marraskuussa

XIII remake on ollut hieman tauolla jonkin aikaa. Se paljastui ensin yli vuosi sitten, mutta sen jälkeen ei paljon. Tänään XIII hyppäsi takaisin valokeilaan paitsi uusi perävaunu, mutta julkaisupäivä 10 marraskuu.

XIII remake sauntered drunkenly takaisin sydämeemme aikana IGN Summer of Gaming tapahtuma. Cel-varjostettu ampuja tyyliin sarjakuva, peli on täydellinen remake alkuperäisen joka käynnistettiin vuonna 2003. Se ei ollut yksi suosituimmista peleistä vuoden, mutta sen tyyli ja toiminta, ja se näytteli David Duchovny (X-Files, että yksi Simpsonit episodi), auttoi se erottuu tad.

XIII:n uusintamaku sai vihdoin uuden asuntovaunun tänään. Ja se rehellisesti näyttää melko suuri, täydellinen kaikki BAOOMs ja NOOooos voit toivoa.

Asiat, jotka menevät BAOOOM
Traileri osoittaa pois lukuisia aseita ja vempaimia. Konekiväärit, sinko ja kaksoispistoolit ovat kaikki osa XIII:n ohjelmistoa. Peli on iso, meluisa ampuja vanhanaikaiseen tyyliin, jossa tonnia aseita ja tyhmiä pahiksia leikata alas. Sinulla on pääsy joihinkin työkaluihin, jotka näkyvät yllä olevassa perävaunussa. Painikoukku pääsee helposti pois vaikeista tilanteista tai voit kiertää Tarzan-tyylistä aseellasi. Tietenkin voit ottaa hiljainen lähestymistapa, ja käyttää lukko poimia kiertää kaikki ovela kaltainen.

Hiipiminen noin on todellakin yksi tapa pelata kautta XIII. Pelin avulla voit mennä aseita paahtava, tai liikkua kunkin tason hiljaisia aseita ja heittää veitsiä. Lukko poimia voit elää teidän vakooja unelmia, jos niin haluat.

XIII remake on teilataan PC käynnistää marraskuussa 10.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>