Waylanders tulossa Early Access on 16 kesäkuu

Uusi traileri Waylandersille, joka esiteltiin IGN:n Summer of Gaming -tapahtuman aikana, on paljastanut, että peli tulee Steam Early Accessiin 16.6.

Olemme puhuneet waylandereista vasta silloin tällöin, mutta minulla on melko suuria toiveita siitä. Tämä taktinen RPG on asetettu Galician alueella Espanjassa aikana Celtic sääntö – aina kunnes asiat menevät hieman outo ja päädyt ajelehtia ajoissa, päätyy keskiajan Espanjassa.

Sen ovat kirjoittaneet Emily Grace Buck, aiemmin Telltale, mike laidlaw (Dragon Age) ja Chris Avellone (lähes jokainen peli koskaan tehty, mutta lähinnä Planescape: Torment) auttaa. Melkoinen sukutaulu.

Waylanding varhaisessa käytössä

Mukaan IGN, Early Access rakentaa Waylanders tarjoaa noin 12 tuntia 40 tunnin peli. Siinä on 40 karttaa tutkittavana, jaettuna kahdeksaan paikkaan. Se sanoi, vaikka mitä läsnä ei ole täysin konkretoitua ulos Early Access. Asioita, kuten kanta-asiakkuustehtäviä, käsityötä, edistyneitä luokkia ja lisäkielitukea, tulee myöhemmin laastareita.

Niinpä kelttiläisiä sotureita ja juhlia, jotka koostuvat kuolemattomista ja uudelleensyntyneisistä kuolevaisista ystävistä. Se on ainutlaatuinen ottaa, samoin kuin kyky hypätä edestakaisin välillä Kelttiläinen-hallitsi aikakauden ja keskiaikaisen aikakauden, toimia kerralla vaikuttaa muihin. Onko se tulee olemaan Early Access versio jää nähtäväksi, mutta meidän pitäisi ainakin saada hyvä maku vuoropuhelua, ääni toimii, ja – tietenkin – taktinen torjumiseksi.

Early Access toimi melko hyvin asioita, kuten Divinity: Original Sin, joten tässä toivoo, että se tekee samoin täällä. Waylanders iskee osaksi ankara erämaassa Early Access on 16 kesäkuu, hinnoiteltu 34,99 dollaria DOLLARIA. Pienellä onnella meillä on joitakin vaikutelmia siitä pianish, joten pidä silmäsi auki.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>