Wasteland 3 perävaunu osoittaa pois sen ryhmittymien ja AI Reagan

Viimeisin traileri Wasteland 3 laski aikana IGN Summer of Gaming 2020. Se osoittaa pois erilaisia ryhmittymiä, että pelaajat joutuvat kamppailemaan, koska ne navigoida jäädytetty joutomaa Colorado. Jos olet menossa odottaa tyypillisiä mutantteja ja raiders, hyvin, käy ilmi, että inXile Entertainment oli muutamia erilaisia ideoita. Katso alla olevaa perävaunua.

Ronnie nappaa sinut.
On siis selvää, mikä oli asuntovaunun paras osa. AI Reagan pyörittää psykoottisten hullujen kulttia, jossa on 1980-luvun esteettinen? Ja jättiläinen Reaganin patsas ampuu lasereita silmistään? Minun on myönnettävä, jotkut varhaiset perävaunut Wasteland 3 teki sen näyttämään melko tavallinen, mutta paljastaa Gippers varmasti herätti uteliaisuuteni.

Joutomaa 3:n ryhmittymät
On joitakin vähemmän välittömästi vaikuttavia ryhmittymiä liikaa. Patriarkan sheriffit näyttävät olevan laki ja järjestys, jotka vievät asiat hieman liian pitkälle. Nimen mukaan, ei yllättyisi, jos näkisin hieman Handmaid’s Tale-esque-juonia mukana siinä ryhmittymässä. Toivottavasti Wasteland 3 onnistuu tekemään joitakin harkittuja juonia rinnalla enemmän naurettavaa niistä.

Sadat perheet näyttävät olevan mafian innoittamia. Italialainen väkijoukko? Venäjän mafia? Mikseivät kaikki? Toisaalta, näyttää olevan joitakin uskonnollisia symboliikkaa siellä, joten se voi olla vain yksi post-apokalyptinen kultti.

Muut ryhmittymät eivät saa paljon valokeilassa. Payosos, oletan, ovat Latinos ihastunut kitistä kengät ja ilmapallo kiertämällä. Pakolaiset näyttävät pakolaisilta. Arpikeräilijät, kummikalat ja Dorseyt pyöristävät listaa. Dorseys kutsutaan ”ne teurastaa Dorseys”, jonka kertoja, joten oletan he täyttävät tarvittavat kannibaali rooli Wasteland 3.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>