Voidtrain laittaa sinut moniulotteiseen junaan.

Voidtrain, peli, jossa miehistö ulottuvuus-hopping veturi, antoi meille kurkistaa sen salaperäinen asetus ja vihollisia tänään aikana IGN Summer of Gaming 2020. Ensi silmäyksellä, perävaunu tuntui toinen kävely-simulaattori mysteeri, jossa on salaperäinen riimut ja portaaleja, mutta se tuli vähitellen muukalainen. Tässä tapauksessa outoa kuin uimassa ilmassa.

Kaikki kyytiin neljäs Dimension Express
En ole täysin varma, mitä tarina on Voidtrain, mutta oletan, että olet tutkijoita, jotka onnistuvat eksyä jonkinlainen mitätön. Näyttää olevan paljon ulottuvuuksia tutkia myös aina maanalaisia tunneleita ja kiskot kulkevat avoimen taivaan metsään täynnä häijy otuksiin. On myös pahaenteinen, jäädytetty ulottuvuus. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että junassa on paljon tutkittavaa.

Voit pelata Voidtrain yksin tai jopa kolme muuta pelaajaa. Voit päivittää junan kun matkustaa maailmasta toiseen, jokaisella on omat sääntönsä ja lait. Sinun on myös kerättävä resursseja ja veneet kohteita, rakenteita ja päivityksiä junaasi. Mukana on myös ammuskelua, mutta se näyttää toissijaiselta, että taivashai ui ja yrittää ottaa ison tööttäilyn pureman junastasi. On myös näyttävät olevan kilpailevia junia, jotka eivät pidä kilpailevat moniulotteinen yrityksiä, joten varo.

Voidtrain näyttää olevan harkittu eteneminen yhä tunkkainen selviytymisen peli kaava. Ei vain se on uskomattoman ainutlaatuinen lähtökohta ja muotoilu, mutta sen sijaan pitting sinua vastaan maailman muiden pelaajien, jotka jatkuvasti hylky teidän juttuja, sen avulla voit joukkueen kanssa joitakin ystäviä ja työtä kohti konkreettinen tavoite. Toivottavasti se vangitsee tunteet etsintä ja vaara pelejä, kuten Subnautica, mutta ystävän kanssa ratsastaa.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>