Veistä kostopolku rohkeuden sijasta

Ei paikkaa rohkeudelle on tarina kivusta, raivosta ja toivosta. Ilmoitti tänään aikana Geurrilla Collective showcase, No Place for Rohkeus on pixelated, ylhäältä alas ARPG pohjoismaisia teemoja. Se pyörii pelastustehtävän ympärille, joka pääosassa on isä, jolla on valtava kirves jauhaa. Peli on teilataan PC release vuonna 2021.

Ilmoitus traileri, joka tuli rinnalla paljastaa on melko spektaakkeli. Ei paikka rohkeus ylpeilee kauniita pixelated grafiikkaa kuin vihainen isä sankari kulkee vihreiden kukkuloiden, temppeleitä, ja, erm, jättiläinen, verinen kallo lävistetty, mikä näyttää olevan miekka / silta. Kuitenkin silmiinpistävää taiteen tyyliin, olen todella kaivaa musiikillinen pisteet perävaunun.

Silti grafiikka ja ääni ovat perusta, mikä näyttää pelin joitakin kova torjumiseksi. Viholliset ovat sotaisa, lukuisia, ja jotkut ovat jättimäisiä. Ei paikkaa rohkeudelle odottaa hyökkääväsi joka puolelta, vain miekalla, kilvellä ja älylläsi, jotka on annettu voiton voiton voitolle. Sanoi voittoja on vaikea taistella, ja luultavasti vaatii muutamia kuolemia saavuttaa.

Pelin tarinassa on joitakin vinkkejä Sodan Jumalasta. Se on karvainen isä, jolla on nuori poika vastaan hirviöitä pohjoismaisesta mytologiasta. Paitsi, no place for Bravery asettaa sinut pyrkimys pelastaa kidnapattu tytär tuntemattomista paikoista. Pelaat Thorn, joka kuljettaa hänen nuori, vammainen sijaispoika Phid matkalla löytää otettu Leaf. On myös vihjeitä siitä, että Thorn, vanha sotilas, on voimassa kohdata aiemmat päätökset.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>