Tarkkailija: System Redux on seuraavan sukupolven scifi kauhu uusia päivityksiä

IGN Summer of Gaming -tapahtuman käynnistyessä voimme odottaa näkevänsä lukuisia paljastuksia ja ilmoituksia. Yksi niistä on Bloober Teamin vierailu 2017-kauhupeliin. Nyt puhuttu Observer: System Redux, joukkue on muokata ja uudistaa paljon sci-fi kokemus, ja se saapuu seuraavan sukupolven konsolit holiday 2020. PC julkaisu kaikki ylimääräiset kellot ja pillit näyttää väistämätön samoin.

Kaikki uudet spookiness
Ei vain pelin grafiikka saada valtava päivitys ansiosta uuden laitteiston, mutta lastaus kertaa on lähellä ”huomaamaton.” Bloober has kin kuunnella rikki sitoa kimpuksi -lta parannus että jälkisäädös johtua avulla Tarkkailija: Elimistö Redux. Ilmeisin muutos olisi siirtyminen 4K resoluutio 60 kuvaa sekunnissa. Uusi 4K tekstuurit ja varat kulkevat käsi kädessä parempia animaatioita, hahmomalleja ja hiukkasvaikutuksia. HDR ja ray jäljitys tuki näkee valaistus tehdä harppauksia ja rajoja, ja varmasti tehdä asioita enemmän kammottava kuin tavallisesti.
Latausajat paranevat ansiosta konsolien SSD-asemat, ja se varmasti auttaa PC samoin. Massiivinen vähentäminen tällaisia odottaa tekee Observer: System Redux kokemus paljon paremmin.

Lisää pelotteita
Tietenkin Observer: System Redux ylpeillä enemmän kuin vain graafisia ja backend parannuksia. Pelaajat palaavat tähän maailmaan näkevät uuden lisätty tarina sisältöä. Tulee myös uusia hermo kuulustelusekvenssejä, sekä uusia pulmia ratkaista. Esimerkki yhteinen oli uusi Hänen Pelokas symmetria tarina, joka on ”psykoottinen rakkaustarina tutkitaan linssin kautta pelin dystopian ja trans-humanistisia teemoja.”

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>