System Shock remake saa uuden perävaunun rauhoittava hissi musiikkia

”Rauhoittava” on harvoin sana, jota käyttäisin kuvaamaan sarjaa, kuten System Shock. ”Kauhistuttavaa”, ehkä. ”Mitä helvettiä tapahtuu?”, toinen. Mutta ei koskaan rauhoittavaa. Ja vielä, en voi olla tuntematta mukavaa ja rentoa katsomassa uusin traileri System Shock remake. Se yhdistää hirviö metsästys avaruudessa noin rauhoittava hissi musiikkia. Jotenkin se saa sen toimimaan.

System Shock remake on edelleen hyvin kehitteillä. Se on ainakin yksi asia, jonka voimme vahvistaa, kun Nightdive Studios pudottaa uuden asuntovaunun. Peli onnistui keräämään 1,3 miljoonaa dollaria backer varoja, vaikka kehitys saada hieman sketchy.

Valitettavasti perävaunu itsessään ei mainitse vapautusikkunaa. Steam-sivu edelleen luetellaan sen 2020 julkaisu, mutta perävaunu on suunnattu enemmän kohti muistuttaa meitä alfa demo olemassa. Jo toukokuussa Nightdive julkaisi Steam-demon peliin. Sen avulla voit kokea noin 40 minuuttia System Shock remake n avausnäytös.

Luonnollisesti se on edelleen paras tapa nähdä omakohtaisesti, miten remake pinoaa. Tappajarobotteja, uteliaita turvakameroita ja lisää odottavat sinua demossa. Traileri edellä osoittaa pois hieman enemmän Citadel Station, sekä joitakin torjumiseksi ja räjähteitä hyvä toimenpide.

Bändin kokoaminen takaisin yhteen
Elimistö Järkyttää remake on etsiskellä aika arka, onneksi. Riippumatta kehityskysymyksiä, peli näyttää hyvältä. Lisäksi Terri Brosius palaa ilkeä AI SHODAN, tiedät olet varten aito kokemus.

Vaikka kehitys remake on edelleen vahva, emme ole yhtä varmoja kolmannen pelin. System Shock 3 kehitys on ollut kaikkea muuta kuin sujuvaa, koska sana, että jotkut kehitys miehistö on ehkä vapautunut. Silti studio jatkui, ja on nyt omistaa Tencent.

Meillä on enemmän System Shock remake lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>