Stronghold: Warlords linnoituksen tietokoneen syyskuussa

Stronghold: Warlordsille on annettu julkaisupäivä IGN:n Summer of Gaming -tapahtumassa. Erityisesti linnoitus-rakennus RTS on saatavilla 29 syyskuu.

Uutiset toimitettiin kautta melko rauhoittavia perävaunu menee yli ensisijainen ominaisuuksia tämän merkinnän pitkän aikavälin sarjassa. Sanon ”melko rauhoittavia”, mutta se oli vielä murenevat seinät, romahtaa rakennuksia, ja ihmisiä liekinheittimet, joten siellä on paljon silmänruokaa juhlia.

Linnakkeen sotapäälliköt: Sotapäälliköt

Luultavasti suurin uusi ominaisuus Stronghold: Warlords on lisäämällä titular warlords. Nämä tekoälyn hallitsemat miehet hallitsevat kartan osia, ja ne voidaan joko kosiskella tai valloittaa. Näin voit käyttää uusia joukkoja tai pyytää resursseja, joten ne ovat melko tärkeitä menestyksesi.

Toinen tähti tämän erityisen väkivaltainen ja valloitus-raskas show on Itä-Aasian ympäristössä. Mongoli,kiinalainen ja japanilainen armeijat taistelevat sitä vastaan ja hyökkäävät toistensa linnoituksia vastaan ruutiaseilla. Jos se ei ole sinulle, mutta siellä on myös Path of Peace taloudellinen kampanja, joka keskittyy enemmän kaupungin rakentamiseen, pitää ihmiset tyytyväisinä, ja reagoida tapahtumiin.

Toinen paljastaa tämän perävaunun moninpeli, mutta se ei ole oikeastaan valtava yllätys. Co-op ja kilpailukykyinen moninpeli ovat melko paljon Stronghold katkottua, mutta se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, miten warlords ja muut uudet ominaisuudet muuttuvat ebb ja virtaus ottelun.

Traileri itsessään on upotettu edellä, mutta jos olet nälkäinen lisätietoja, me esikatsella Stronghold: Warlords viime vuonna. Voit lukea meidän vaikutelmia siitä, miten se oli muotoutumassa marraskuussa siellä, ja katso mitä ajattelimme asioita, kuten sotapäälliköt järjestelmä.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>