Star Wars: Squadrons vuoto vahvistettu ennen EA paljastaa

EA on vahvistanut Star Wars: Squadronsin uusimmaksi Star Wars -peliksi, kun Xbox vahingossa päästi uutiset. Tulevan tähtihävittäjäpelin vuoto tuli tänä aamuna varhaisen listan kautta, jossa oli yhteensopiva kansikuva, eikä EA edes yrittänyt kieltää sitä. Sen sijaan se julkaisi virallisen ilmoituksen sen YouTube-kanava, jossa paljastaa on tarkoitus ensi-ilta 15 kesäkuu klo 11 EST.

Tämä ei ole ensimmäinen vuoto pelin joko. Maaliskuussa datamining botti löysi listaamattoman PlayStation Networkin, joka oli julkaisemassa Star Wars: Project Maverick -nimistä nimikettä. Laivueet ovat projektille uusi nimi.

Star Wars: Squadrons näyttää tähtihävittäjä torjumiseksi peli, joka tapahtuu aikana klassinen Imperial aikakaudella. Kansikuvassa on Rebel Alliance ja TIE-hävittäjälentäjä sekä erilaisia taistelijoita molemmista ryhmittymistä tulitaistelussa. Taideteos herättää varmasti nostalgian. VentureBeat-raportti väittää, että pelissä keskitytään moninpeliin, mutta yhden pelaajan kampanja on läsnä. EA Motive on myös sidottu kehittäjäksi.

EA haluaa klassisen Star Wars -kokemuksen
Ei ole yllätys nähdä uusi tähtihävittäjä peli, koska genre oli katkottua Star Wars ennen Disney. LucasArts oli julkaissut lukuisia tähtihävittäjä pelejä vuosien varrella, joka puhui niiden suosiota. EA:n vielä lähin asia on Starfighter Assault -tila Star Wars Battlefront II:ssa. Jos EA pystyy vetämään pois kiiltävän uuden tähtihävittäjän pelin, se voi vetää useita vuosikymmeniä fanien arvosta.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>