Samurai Jack: battle through time osoittaa pois pelattavuus

Klassinen animaatiosarja Samurai Jack, joka näki lopun vuonna 2017, saa upouuden videopeli kohteliaisuus kehittäjä Soleil nimeltään Samurai Jack: Battle Through Time. Genndy Tartakovsky, legendaarinen animaattori takana Jack, sekä muita klassikoita, kuten Dexter’s Laboratory, istui alas IGN toisena päivänä niiden Summer of Gaming tapahtuma puhua siitä.

Kauan sitten kaukaisessa maassa …
Saimme nähdä paljon enemmän hakata n kauttaviiva toiminta pelattavuus, joka on esiteltiin koko Battle Through Time. Jackin miekan lisäksi pelaajat käyttävät myös ympäristöään ja muita aseitaan, kuten aseita, jotka olivat vahvasti mukana vuoden 2017 finaalikaudella. Genndy pystyi myös vahvistamaan, että koko alkuperäinen ääninäyttelijä on palannut peliin. Tietenkin lukuun ottamatta Mako Iwamatsu, alkuperäinen ääni Aku, joka kuoli vuonna 2006.

Peli on myös useita ympäristöjä osoittavat, sekä palaa merkkejä, kuten Scotsman. Peli tapahtuu juuri ennen Jackin lopullista yhteenottoa Akun kanssa. Aku on loukussa Jack on vaihtoehtoinen aikajanalla ja hänen on taisteltava rinnalla hänen lähimpien liittolaistensa ja ottaa sarjan vahvin roistoja, jotta se takaisin siihen pisteeseen, jossa hän voi vihdoin kohdata paha, joka on Aku.

Typerä samurai soturi astui esiin vastustaa minua …
Ottaa Genndy aluksella sekä alkuperäinen ääni valettu on hyvä merkki hoidon taso tämä hanke on otettu siihen. Koska sarja on ohi, huolestuttaa tätä on pelkkä cash-in voidaan melko paljon heittää syrjään. Fanit voivat olla varmoja, että tämä ei ole toinen Shadow of Aku. Joka oli huonosti lihotettu ja kauhea PS2 ja Gamecube peli vuodesta 2004, joka oli valitettavasti Jack viimeinen esiintyminen pääesiintyjä oman videopeli. Peli on vielä kehitteillä ja on tarkoitus vapauttaa kesällä tänä vuonna PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, ja Microsoft Windows.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>