Resident Evil Village on seuraava sarjassa, ja on ihmissusia ilmeisesti

Se, mikä oli kerran huhu, on nyt todellisuutta. Resident Evil 8 on nimeltään Resident Evil Village, tai RE VIII (ikä), jos olet fancy. Se paljastui aikana Sony PlayStation 5 tapahtuma aiemmin tänään, komeilu aavemainen pieni kylä luminen metsä ahdisti jotain. Mutta näyttää siltä, että tällä kertaa on ihmissusia.

Peli on tulossa PlayStation 5:lle vuonna 2021, mutta lyömme vetoa pc-julkaisusta. Resident Evil VII teki sen yli tietokoneeseen, ja useimmat pelit franchising ovat tällä hetkellä mainitulla alustalla. Emme tiedä vielä varmasti, mutta voit luottaa siihen.

Resident Evil Village on jatkoa edeltäjälleen. Ja toisella silmäyksellä, se varmasti kuljettaa joitakin Resident Evil 4 vibes samoin. Mukaan post playstation blogi, peli tapahtuu, kun RE 7, ethan ja Maria takaisin yhteen jälleen. Tietenkin, asiat eivät mene hyvin, kuten näemme perävaunussa. Säikähtäneet, ase-toting kyläläiset näyttävät olevan vähiten Ethan huolia, kuten nyt näyttää olevan ihmissusia noin.

Sama, mutta hieman karvaisempi
Resident Evil Village asetetaan myös ensimmäiselle henkilölle, aivan kuten viimeinen peli. Combat on todennäköisesti myös sama, pakottaa sinut scrounge ympäristön ammuksia teidän rajoitettu joukko aseita. Blogi kertoo, että Ethan on ”vihollisen alueella”, jossa jokainen vihollinen kohtaavat ”henkilökohtainen taistelu selviytymisen vastaan kauhistuttavia vihollisia.” Joten, kyllä, se on edelleen muistuttaa Resident Evil VII monin tavoin. Lähellä perävaunun on mitä näyttää olevan ihmissusi, kuitenkin. Näyttää siltä, että Capcom vaihtaa toiseen kauhuhirviön katkottuan.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>