PSO2 saada Episode 4 sisältöä elokuussa, voi saapua muille PC-alustoille

Suuri paljastaa PSO2 oli vuotanut ennen sen aikataulun mukaisesti IGN Summer of Gaming tapahtuma (kiitos nyt poistettu Tweet). Tulossa elokuussa, Phantasy Star Online 2 saavat Episode 4 sisältöä, joka sisältää uusia tarina tehtäviä, Kiireellinen Quests, ja jopa käsityö. Kuitenkin, mikä erottui eniten ilmoitus traileri (joka oli vain anime fluff) ei ollut mitään tekemistä Episode 4. Perävaunun loppupäässä mainitaan, että peli on ”enemmän PC-alustoja pian.”

Tällainen linja pitäisi tuoda tervetullut helpotus PSO2 pelaajia. Pelin käynnistää oli kaukana sileä, ja asiat tuonut lähinnä clunky (lue: shitty) Windows 10 kantoraketti. Meillä voi olla toivoa. Muut PC-alustat voivat vihjata, että peli saapuu pian Steam, GOG, Epic Games Store, tai ne kaikki. On järkevää, kuten ennen peliä käynnistettiin, vuotanut käsikirja mainittu Steam. Aikooko siirtyä Steam voi rauhoittaa pelaaja turhautumista nykyisen kantoraketti? Ehkä, mutta on liian aikaista kertoa.

Sen ovelan, pienen paljastuksen lisäksi muualla trailerissa on kyse siitä sisällöstä. Episode 4 tuo paljon herkkuja, jotka on jätetty poissa PSO2: n Länsi-versio – jotain mainitsimme meidän tarkistaa. Elokuussa PSO2 saa uusia tarinatehtäviä, kiireelliset tehtävät, taisteluareenan, käsityön ja paljon muuta.

Kiireesti odottaa parempaa tapaa
Tietenkin tässä vaiheessa en ole erityisen välitä enemmän tavaraa, verrattuna haluni Steam-versio PSO2. Windows 10 kantoraketti kysymykset ovat olleet niin huonoja, että en ole vaivautunut pelissä enemmän kuin muutaman tunnin. Ja se on vain siksi, että olen yksi onnekas niistä, jotka vain on odotettava 20 minuuttia palvelimet ladata – toisin kuin ne, jotka eivät voineet saada sitä toimimaan ollenkaan.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>