Persona 4 Golden ulos nyt PC

JRPG classic on vihdoin julkaistu Kahleista PlayStation Vita kuin Persona 4 Golden on julkaistu Steam. Ennen kuin itse ilmoitetaan PC Gaming Show, jopa.

Vapauta persoonasi
Alun perin PlayStation Vitalla vuonna 2012 julkaistu Golden on vuonna 2008 julkaistu PlayStation 2 -klassisen Persona 4 -klassisen persona 4 -version laajennettu versio. Persona-sarja on Shin Megami Tensei -sarjan spinoff ja on yksi harvoista esimerkeistä spin-off-sarjasta, joka menestyy paremmin kuin se. Sittemmin Persona 4 on ollut kaksi anime-sarja, seuranta Persona 5 (omalla anime-sarja) ja kymmeniä muita spinoffs. Joka poikinut lukuisia genrejä kuten rytmi-toiminta sekä taistelupeli nimeltä Persona 4 Arena. Joka oli myös seuranta, jossa paras tekstitys pelin koskaan, Persona 4 Arena Ultimax Ultra Suplex Hold.

Vahvasti innoittamana muiden anime ja manga-sarja, erityisesti Jojo’s Bizarre Adventure, Persona 4 on tarina tulokas hiljainen kaupunki Inaba. Koska tämä nimetön päähenkilö alkaa ystävystyä luokkatoveriensa kanssa, salaperäinen murha alkaa vaivaamaan kaupunkia. Ei vain sitä, mutta murhat voivat liittyä salaperäinen maailma sisällä televisiot, matkustaja Shadows – fyysisiä ilmenemismuotoja negatiivisia psyykeitä. Päähenkilön ja hänen ystäviensä tehtävänä on ratkaista nämä rikokset ja tuoda tappaja oikeuden eteen.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>