Paljasta syvänsinisen meren salaisuudet Beyond Bluessa

Kun todellinen maailma on täydellinen sotku nykyään, kukaan ei syyttää sinua haluavat eksyä laajuus luonnon. Jos vetiset syvyydet soittavat sinulle, ehkä E-Line Media’s Beyond Blue on seuraava käyntisatama. Ign Summer of Gaming -tapahtumassa debytoi upouuden trailerin, rauhoittava vedenalainen seikkailu on saatavilla konsoleissa ja PC:ssä 11.6.2019 Apple Arcade -julkaisunsa jälkeen vuonna 2019.

Vetinen omaksua
Kerronta seikkailu, jonka avulla pelaajat voivat tutkia salaisuuksia syvä, voit myös oppia lisää asukkaita tässä maailmassa. Kun valtameret mirai, voit auttaa tutkimusryhmä ja nähdä, kuulla ja aistia meren kuin koskaan ennen. Erilaisia merielämää täydentää myös muita merkkejä, jotka tapaat.

Narratiivin koukku piilee mysteeri valaiden, että voit selvittää. Sinun täytyy kamppailla resurssien hallinta, tehdä vaikeita päätöksiä, ja priorisoida tavoitteesi. On todennäköistä, että meriystävyytemme joutuu kriisiin tai toiseen, ja meidän on autettava päättämään heidän kohtalostaan. Valmistaudu sukeltamaan useita sukelluksia, tutkimaan ja oppimaan, kun nautit tyyneydestä.

Beyond Blue sisältää myös BBC Earthin Beyond Blue II:n sisältöä, jossa on 16 minidokumentia, joita voit katsella. Haastattelut eri asiantuntijoiden meressä varmasti lisätä tietosi. Pelit eivät ole koulutusarvoja, se näyttää.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>