Mortal Shell saa uuden perävaunun, ja PC beta heinäkuussa 3

Fanit Dark Souls sarja mielellään nähdä enemmän Mortal Shell, peli voimakkaasti innoittamana edellä franchising. IGN:n Summer of Gamingin ensimmäisenä päivänä saimme uuden peli trailerin sekä tietoa eksklusiivisesta beta-otsikosta PC:hen 3.7.

IGN puhui kolmen tiimin jäsenen Cold Symmetry, joka meni joitakin pelattavuus peli. Ensinnäkin he vahvistivat, että on olemassa neljä ainutlaatuista ”kuoret” pelaajille löytää piilotettu ympäri maailmaa. Jokaisella on erilaisia kykyjä ja näyttävät toimivan kuin erilliset, ainutlaatuiset hahmot. Esimerkiksi voi roll tietyllä tavalla ja toinen voi suorittaa väistää tietyllä tavalla. Jokaisella kuorella on oma backstory ja lore samoin.

Kuinka kova kuoresi on?
Mitä enemmän opit heidän menneisyydestään, sitä enemmän opit heidän ainutlaatuisista kyvyistään. Sinulla on mahdollisuus aloittaa pelin aikaisin kuoren kanssa, joka sopii playstyle parhaiten, ja sitten voit aina etsiä lisää myöhemmin. Kun terveys saavuttaa nolla, saat tyrmätään teidän kuori vain yksi osuma kohta.

Sinulla on sitten mahdollisuus saada takaisin teidän kuori tai käyttää sitä taktisesti monin tavoin. Voit myös pelata ilman kuori, jos olet super chad. YouTuben läpiviennit ovat hauskoja katsella. Opimme myös, että Sacred Nektaria, tai Tar, on valuutta, mutta on myös juuri paljon kaaosta maailmassa. Aivan kuten oikeassa maailmassa.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>