Modern Warfare Season 4 tuo takaisin Vector, Galil, ja Captain Price

Hype for Modern Warfare Season 4 ei voi liioitta, kun fanit joutuivat odottamaan odotettua kauemmin. Activision teki valinnan lykätä Season 4 laajennus osoittaa kunnioitusta meneillään Black Lives Matter liikkeen. Odotus on nyt ohi. Nykypäivän laastari toteaa paljastaa ehkä suurin laajennus sekä Modern Warfare ja Warzone toistaiseksi.

Perusteellisia kuvauksia, varmista tarkistaa virallinen laastari muistiinpanoja Infinity Ward verkkosivuilla. On paljon katettavaa, kuten näkyy Season 4: n mojova latauskoko. PC-soittimet etsivät missä tahansa välillä 45GB ja 80GB, riippuen onnea. Tämä johtuu siitä, Että Infinity Ward käyttää tätä korjaustiedostoa pakkaamaan useita olemassa olevia resursseja pienentääkseen Modern Warfaren kokonaiskokoa.

Modern Warfaren uudet aseet
Kuten joka toinen kausi, löydät kaksi uutta asetta avata, Fennec SMG ja CR-56 AMAX rynnäkkökivääri. Entinen on nopea-palo PDW perustuu tosielämän Kriss Vector, ase Call of Duty fanit pitäisi tuntea. Se on aiemmin esiintynyt Modern Warfare 2, Modern Warfare 3, ja Ghosts.

Mitä CR-56 AMAX, se perustuu moderni 7,62 kaliiperi sotilaallinen kivääri, Galil ACE. Se toimii uudempi esitys Call of Duty: Black Ops ”ikonin Galil, luultavasti suosituin ase, että pelin moninpeli. Voit odottaa, että tämä on toinen hidas ampumisen mutta kovaiskuinen kivääri pelaajille, jotka suosivat tarkkuutta. Kolmas, ennalta ilmoittamatta ase todennäköisesti seuraa myöhemmin kaudella.

Ne eivät ole ainoita aseita, jotka Infinity Ward on asettanut etusijalle. Jokainen olemassa oleva ase pelissä on nyt oikeutettu ton uusia erikoistuneita haasteita. Nämä ovat symbolisia Modern Warfare 2 ase haasteita, jotka auki allekirjoitus käyntikortteja ja tunnuksia keuliminen kanssa. Jokaisella aseella on kaksi taitopohjaista haastetta ja kaksi headshot-pohjaista haastetta.

Warzone saa vielä hullumpi
Infinity Ward ei ole unohtanut Warzonea. Tämä päivitys tuo runsaasti uutta sisältöä ja elämänlaatua parannuksia. Mitä elämänlaatua, uusi 50-vs-50 Warzone Rumble deathmatch tila pitäisi tehdä tasoitus jopa aseet paljon helpompaa vapaa-to-play käyttäjille.

Muussa tapauksessa kolmen uuden satunnaisen ottelutapahtuman pitäisi auttaa herättämään Warzonen aiemmin hidas keskipeli. Nämä ovat Jailbreak, Fire Sale, ja Supply Chopper. Jailbreak julkaisee kaikki kuolleet pelaajat, jotka hävisivät Gulag takaisin Verdansk jälkeen minuutin varoitus. Tämän pitäisi kannustaa pelaajia pysymään joukkueessaan sen sijaan, että jättäisi pelin heti, kun he kuolevat.

Fire Sale olisi tunnistettavissa tahansa Call of Duty zombeja faneja. Voima ilmestyi ensimmäisen kerran Kino der Totenissa. Sen vaikutus Warzone on samanlainen, koska se vähentää kustannuksia Buy Station kohteita jopa 80%. On jopa pieni mahdollisuus, että se tekee kaiken ilmaiseksi sijaan. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa paljon ylösnousemusta, UAV roskapostia, ja taistelee Buy Asemat.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>