Kuningatar Pain Arcana huutaa Osaksi Dota 2: n Battle Pass

Kuningatar Pain Arcana, Eminence of Ristul, on räpyttynyt Osaksi Dota 2 International 10 Battle Pass. Se on useita sanoja, jotka todennäköisesti sekoittaa ketään, joka ei pysy Dota 2.

Kiiltävä uusi kosmeettinen Queen of Pain on nyt saatavilla ilmaiseksi kaikille, joilla on Battle Pass tasolla 445. Asia on, ”saatavilla ilmaiseksi” on hieman harhaanjohtava. Battle Pass tasot ovat eräänlainen vaikea jauhaa tänä vuonna, ja ostaa, että monet on tyyris, ja 24 maksaa 10 dollaria DOLLARIA. En ole tehnyt kovaa matematiikkaa, mutta se oli tullut ulos jonnekin noin 190 dollaria dollaria.

Niille, jotka pelaavat ja voittavat paljon, tämä saattaa olla saavutettavissa kuluttamatta rahaa. Kuitenkin toiset löytävät epäilemättä nähdä tämän helvetin paywall. Tietenkin haluat myös saada kaikki muut palkinnot niille 445 tasoa (mukaan lukien Skeleton King Arcana), mutta se on edelleen korkea hinta. Plus-puolella on ainakin ilmainen sarjakuva hänestä ja tämä Arcana saatavilla virallisella sivulla, joten voit lukea, että maksamatta rahaa.

Kuningattaresi liikkuu
Niille uusi Dota 2, Arcana on kosmeettinen, joka muuttaa hahmon ulkonäköä, animaatioita, äänilinjoja, ja melko paljon kaikkea muuta. Tämä on sekaisin jonkin verran käyttöön Personas, joka tehokkaasti muuttaa merkin toiseen merkkiin, kuten kääntämällä Invoker tulee lapsen versio itsestään.

Erityisesti Queen of Pain Arcana on uusi malli, uusia animaatioita, custom Sonic Wave ja Blink, custom kieltää vaikutuksia, ruoska lähitaistelu hyökkäys animaatio vihollisia lähietäisyydeltä, ”Sonic Wave kipumittari”, ympäristön vaikutuksia, ja 500 uutta äänilinjaa. Että haluttaa johtua jotta objektimuoto polveutua virallinen Dota 2 blog asettaa. Ⅰ… En tiedä, mikä kipumittari on, mutta minua kiehtoo.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>