Horizon Zero Dawn tulossa PC pian ehdottaa uusia AMD edistäminen

AMD valmistautuu uuteen Ryzen edistäminen, ja mukana peli luo spekulointia ja sekaannusta, vähintäänkin. Ryzen 3000 -suorittimen ehdot täyttäviin ostoksiin sisältyy avain Horizon Zero Dawnin julkaisemattomassa PC-versiossa. Tämä on iso juttu useista syistä.

Horizon Zero Dawn voitti useita Game of the Year -palkintoja vuonna 2017, mutta se oli PlayStationin yksinoikeus. Monet ihmiset jäi pois pelistä, yksinkertaisesti siksi, että sen rajoitettu saatavuus.

Että kaikki muuttui kuitenkin, kun Sony teki järkyttävä ilmoitus, että Horizon Zero Dawn saisi PC-porttiin. Sony oli tiukka-lipped noin tarkka julkaisupäivä, mutta se ei vahvista peli olisi pois kesällä.

Nyt on kesäkuu, ja tämä vuoto on paljastanut joitakin yksityiskohtia, jotka viittaavat julkaisupäivä voisi olla välitön. AMD oli varovainen jättää todellinen julkaisupäivä Horizon Zero Dawn, mutta tiedot ovat edelleen varsin paljastavia. AMD Rewards -sivun dokumentaation mukaan asiakkaiden on lunastettava Horizon Zero Dawn ennen 30.7.

Markkinointi dia kuuluu: ”Maa ei ole enää meidän. Taistele takaisin AMD Ryzen -suorittimilla.” Tarjouksen tarkat kelpoisuusehdot ja kampanjan täydellinen aikataulu on esitetty yhtiön verkkosivustolla.

Toinen syy päivittää AMD
Edistäminen ilmeisesti alkaa tänään, mutta AMD ei ole virallisesti tehnyt ilmoituksen vielä. Useat online-jälleenmyyjät ovat anna uutiset lipsahdus aikaisin, vaikka, kuten Scan, OverclockersUK, ja Chillblast.

Vaikka uutinen on varmasti miellyttää Horizon faneja yleensä, on joitakin rajoituksia edistäminen. Ilmainen nippu on hyvä vain valitse jälleenmyyjille. Se koskee ainoastaan AMEA:n aluetta (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Lisäksi tarjous on voimassa vain ryzen 3600, 3600x, 3700x, 3800x, 3900x tai 3950x ostamisen yhteydessä.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>