Guilty Gear Strive lisää Ramlethal on roster

Tänään kolmantena päivänä IGN: n Summer of Gaming, virta alkoi uusi merkki paljastaa traileri Guilty Gear Strive. Ramlethal, joka aloitti ei-pelattava pomo hahmo Guilty Gear Xrd-Sign-, ja tuli täysin pelattavissa seuranta Guilty Gear Xrd-Revelator-, liittyy Strive.

Tappavia Ramlethalissa
Ramlethalin muotoilu näyttää periaatteessa muuttumattomaksi, koska hänen viimeinen esiintymisensä Guilty Gear Xrd REV 2:ssa. Tämä on mielenkiintoista, kun otetaan huomioon useimmat muut merkit peli, ulkopuolella Sol Badguy, ovat saaneet jonkinlainen suunnittelun uudistamista. Ehkä Ramlethal ei ole perintö merkki, esiintyy ensin vain Guilty Gear Xrd -Sign-, niin suuria muutoksia ei tarvita. On mielenkiintoista kuitenkin, että hän on ensimmäinen ”ei-perintö” merkki lisätään Strive. Tämä osoittaa, että Arc System Works on valmis tekemään uudempia lisäyksiä Guilty Gear maailmankaikkeuden.

Jälleen kerran Ramlethal käyttää jättiläismiekkojaan suurina lakaistaan normaaleina, jotka voivat saada vastustajan kiinni pitkiltä etäisyyksiltä. Mutta emme näe hänen erikoisliikkeitään – hänen isojasanojaan laukaisun ja toipumisen ulkopuolella. Traileri päättyy myös aikaisin, ennen kuin näemme hänet overdrive.

Niin jännittävää ja viileää kuin se on nähdä hänet takaisin, emme saa todella nähdä paljon siitä, mitä hän voi tehdä. Mikä on pettymys. Hänen teemansa erottuu myös jazzemmaksi kuin jotkut muut hahmot. Ehdottomasti enemmän hillitty kuin jotkut muut kappaleet olemme kuulleet. Mikä ei ole huono asia, teema ei vielä hieman intensiivisempiä osia, se on vain huomattavasti erilainen.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>