Everspace 2:n planeettojen taisteluperävaunu on räjähtävä.

Everspace 2: n planeettojen torjumiseksi traileri on laskenut IGN: n Summer of Gaming tapahtuma, ja se näyttää hirveän kaunis.

Everspace 2 on avoin maailma (avoin galaksi?) avaruusräiskintäpeli, jossa on RPG-elementtejä. Ajattele jotain Freelancer tai Privateer ja et ole kaukana: kauppa, tutkia, räjäyttää asioita, päivittää aluksen. Mutta yksi suurimmista eroista sen ja sen hengellisten edeltäjien välillä on planetaarisen taistelun lisääminen, joka näkyy tässä perävaunussa.

Everspace ja myös Everplanet
Everspace 2 todella poikkeaa edeltäjänsä melko voimakkaasti myös. Vaikka alkuperäinen Everspace oli sama toiminta-y avaruustaistelussa se oli lineaarinen roguelite, jossa voit taistelevat tiesi läpi aloilla päästä loppuun. Everspace 2 kuitenkin antaa sinulle täyden vapauden tutustua galaksiin parhaaksi katsomallasi tavalla. Minulla oli leikkiä erittäin varhainen versio takaisin, kun Kickstarter oli aktiivinen, ja mitä näin osoitti hirveän paljon lupausta.

En nähnyt planeettojen taistelua, mutta sitä varten tämä traileri on. Näyttää siltä, että pystyt lähes saumattomasti pudota ilmakehään planeettojen ja dogfight vihollisen alusten ja kuorinta rauniot ja kivet – ja toivottavasti kaikenlaisia muita bittiä maastossa, too. Vaikka säälinkin, että kaikki kaupunkilaiset joutuvat väistämään roskia ilmakehässä olevat avaruustaistelut.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>