Escapist Indie Showcase alkaa 11 kesäkuu kohokohtia yli 70 pelejä

Koska Sonyn PlayStation 5 tapahtuma on ristiriidassa aikataulun aikaa Escapist Indie Showcase, Escapist on siirtynyt aikansa ylös keskipäivällä EST ja 14 PM EST.
Kanssa E3 2020 peruutettiin tänä vuonna, monet yritykset ovat vying tyhjä paikka oman showcase. Sisarsivustomme Escapist valmistautuu myös kesäkuussa alkavaan erikoisuuteen. Sivusto on kumppanuuteen kanssa GOG varten Escapist Indie Showcase, joka alkaa 11 kesäkuu.

Koko shebang kulkee neljä päivää, alkaen video showcase. 11. kesäkuuta, Escapist esittelee videon featuring pelattavuus ja uusia ilmoituksia. Yli 70 indie-pelejä useilta kehittäjiltä on satamassa. Video sisältää myös lyhyt ”kehittäjä päiväkirjat”, jonka fanit voivat kuulla päättäjien takana pelejä. Saadaksesi käsityksen siitä, mitä sisällytetään videoon, tutustu gog-yllä isännöityyn sivuun, jossa on lyhyt luettelo peleistä, jotka todennäköisesti on suunniteltu Escapist Indie Showcaselle.

Tietenkin avausvideo on vasta alkua tapahtuman. Escapist Indie Showcase jatkuu 14.6.2014 saakka, sukeltaen syvälle videossa esiteltyihin moniin peleihin. Kattavuus sisältää ”perusteelliset käytännön demot, valmiiksi tallennetut pelivideot ja kehittäjien haastattelut”.

Olemme erittäin innoissamme laittaa tämän tapahtuman varata toisen vuoden Escapist n nuorentaminen vaivaa, kun pyrimme tarjoamaan positiivinen ja hauska ilmapiiri katsojille paeta, kaikki samalla tukea riippumattomia kehittäjiä, jotka ovat menettäneet monia mahdollisuuksia esitellä pelejä, koska COVID-19 pandemia. – Nick Calandra, Escapistin EIC:stä.

On pelin aika.
Show alkaa 11 kesäkuu klo 11 EST kanssa kahden tunnin video. Voit liittyä ja katsella useita tapoja. Escapist Indie Showcase on sekä Twitch ja YouTube, mutta siellä on myös aloitussivu verkkosivuilla.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>