Dual Universe -traileri näyttää laivalla pvP:n taisteluvaurioiden kanssa

Dual Universe on MMORPG, joka on koputtanut näitä osia kickstarter-päivistään lähtien vuonna 2016. Peli on kuitenkin edelleen vahva, vaikka se on edelleen alfa-testauksessa. Tänään saimme nähdä räjähtäviä, laivalla laivalla taisteluita uuden perävaunun näkyy aikana IGN Summer of Gaming tapahtuma.

Niille tuntemattomille, Dual Universe tuo massiivinen massiivinen moninpeli RPG. Se on avaruuspeli, jossa pelaat yhdessä mahdollisesti miljoonien pelaajien kanssa kerralla. Kuitenkin avainsana tässä on mahdollisesti. Historiallisesti pelejä, jotka tukevat paljon pelaajia kerralla yleensä käyttää tätä tosiasiaa prop, eikä se on konkreettinen osa kokemusta. Silti Dual Universe on todennäköisesti valtava peli, jonka avulla pelaajat voivat tutkia, kaupan, tai vain potkia toistensa aasit. Ja näemme sen asuntovaunussa, joka tuli ulos tänään.

Yksi tärkeimmistä kohokohdista on taisteluvahinkojärjestelmä. Jet noin omassa mittatilaustyönä alus, taistelevat muita pelaajia massiivinen taistelu risteilijät kellua läpi roskat. Se on melko spektaakkeli, teki vieläkin vaikuttavampi, koska nämä valtavat taistelulaivat tulevat pockmarked vahinkoa kuin taistelu viipyy.

Tarina kahdesta universumista
Dual Universe on ollut kehitteillä jo jonkin aikaa. Mutta perävaunun yllä osoittaa sen vielä hyvin käynnissä. Peli itsessään pyytää joitakin melko vähän kolikon, jos haluat liittyä alfa kuitenkin. Perustaja paketit alkavat 60 dollaria DOLLARIA ja mennä jopa 180 dollaria USD, vaihtelevalla extrat kuten määrä lemmikkejä voi olla. Jos edellä traileri ja mahdollisuudet miljoonia mies-pelin pelaajat kuulostavat houkutteleva, voit varmasti vilkaista.

Lisätietoja peli on saatavilla sen virallisella sivulla.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>