Demon Turve haastaa sinut taistelemaan tiesi tulla Demon Queen

Valmistaudu 3D-tasohyppelyon asenteella. Paljastui aikana IGN Summer of Gaming tapahtuma, kehittäjät Fabraz tuo meille Demon Turf, yhdistelmä 2D-kuvituksia, jotka tuodaan eloon maailmassa 3D-ympäristöissä. Työskenneltyään kriitikoiden ylistämä Slime-san, joukkue on nyt keskittynyt varmistamaan Demon Turf osuu samoihin korkeuksiin tai korkeampi.

Demoniset tavoitteet
Pelaajat ottavat roolin Beebz, sisukas demoni, jonka ainoa tavoite on tulla Demon Queen. Tämä edellyttää häntä hypätä, spin, ja booli tiensä eri ympäristöissä ja ottaa haltuunsa erilaisia demoni jengit ripustettu demonimaailmassa. Jokaista jengiä johtaa oma ainutlaatuinen johtajansa, mutta ne kaikki vastaavat demonikuningas. Kun täydellinen tilaisuus näin esittelee itsensä kunnianhimoinen, nuori demoni kuten Beebz, voit olla varma, että hän on valmis tarttumaan siihen molemmat hänen sarvet.

Sen lisäksi mielenkiintoinen tarina, Demon Turf tarjoaa joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Jokainen taso, jonka olet suorittanut muuttuu, jolloin Beebz tutkia ja löytää uusia asioita. Vaihdetut ympäristöt uusiin sivu quests ja haasteita, on enemmän nähtävää jokaisen taistelun jälkeen. Taistelu on myös fysiikkavetoinen, jolloin pelaajat voivat ketjuttaa yhteen todella mahtavia kierroksia, työntöjä ja vetoja. Purchasable modit, väriaineet, ja jopa lemmikit piristää maailmaa Demon Turf entisestään.

Pelaa omalla tavallasi
Haaste ulottuu myös tasohyppelylle. Trailerista päätellen demonturfiin tarvitaan tietyntasoista taitoa. Joka tapauksessa, tokko te hankkia itse aikaa riski, Demon Turfs’ checkpoint elimistö jälkisäädös johtua jotta apu. Sen sijaan, että rajoittaisit pelaajia määrättyihin tarkastuspisteisiin, voit sijoittaa ne mihin tahansa. Oli se ennen haastavaa osaa tai ei käytä niitä lainkaan, valinta on sinun.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>