CastleStorm 2 päivätty heinäkuussa, demo saatavilla nyt

Toinen ihana yllätys Summer of Gaming showcase tänään oli CastleStorm 2 traileri.

Tämä bonkers näköinen jatko-osa 2013 peli mashes ylös torni puolustus, maa-pohjainen leikkaaminen, ja laajamittainen rakennuksen tuhoaminen. Ja siellä on demo saatavilla juuri nyt.

Hauskaa myrskyssä linna
Suuri uusi asia CastleStorm 2 on strategia kerros. Vaikka edellinen peli oli (jos muistan oikein) lineaarinen joukko tasoja, tämä on Heroes of Might & Magic-tyylinen overworld kartta. Voit siirtää sankareita ympäri, vaatia resursseja ja rakentaa rakenteita ennen siirtymistä seuraavaan piiritykseen. Onko tämä tulee olemaan erittäin tärkeää menestyksesi tai jos taito yleinen pelattavuus riittää kuljettaa sinut jää nähtäväksi, mielessä. Silti kannatan yksinkertaista strategiakerrosta.

Perus pelattavuus näyttää olevan suunnilleen sama, vaikka. Lähetät erilaisia yksiköitä teidän puoleltanne 2D-tasolla, ja vihollinen tekee saman toisella. Sitten ottaa tavoite teidän ballistas ja ampua lähestyvät joukot estää heitä pääsemästä linnaan, mutta myös ampumisen pois teidän katapultit tuhota niiden pohja. Ja jos niin haluat, voit jopa hallita joukkoja suoraan ja tehdä joitakin hakkerointi ja leikkaamalla maanpinnan tasolla itse.

Kaikki on tehty ottamatta itseään vakavasti. Se on täysin voimassa edellä traileri, joka on hyvin selvästi innoittamana Monty Python, erityisesti Monty Python ja Graalin malja.

Jos haluat tarkistaa sen itse, CastleStorm 2 on demo saatavilla juuri nyt Epic Games Store. Jos tämä piques kiinnostuksesi, niin sinulla ei ole liian kauan odottaa: peli itsessään on määrä ulos 31 heinäkuu. Huomaa kuitenkin, että kuten demossa, se on epic-myymälän eksklusiivinen.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>