Borderlands 3 Bounty of Blood DLC ei tuo takaisin mitään aiemmin holvin metsästäjät

Uusi pelattavuus paljastaa eri yksityiskohtia Borderlands 3: n seuraava DLC, Bounty of Blood. Kampanjan laajennus on villi länsi keskittynyt tarina paljon uutta sisältöä. Kuitenkin franchising fanit voivat olla pettyneitä kuullessani, että Bounty of Blood ei seuraa jalanjälkiä Guns, Love, ja Lonkerot tuomalla takaisin mitään fani-suosikki merkkiä.

Sen sijaan Borderlandsin seuraavassa ladattavassa sisältöpaketissa on kokonaisia uusia hahmoja, jotka baari neljä pelattavaa holvinmetsästäjää tietenkin. Tarina on sankarimme keskittyä valtaavat Planet Gehenna ja ottaa alas Devil Riders jengi. Tämä ilkikurinen ryhmä käyttää geneettisesti muunnettuja petoja likaisen työnsä tekemiseen, ja sinun tehtäväsi on käsitellä niitä.

Bounty of Bloodin läntinen teema
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Borderlands on saanut inspiraatiota villistä lännestä. Pitkäaikainen fanit saattavat muistaa Borderlands 2: n Lynchwood, cowboy kaupunki johti Jack tyttöystävä, Nisha. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun tällainen asetus on päävaiheessa.

Mitä uutta sisältöä, siellä on paljon voit juuttua. From pelattavuus paljastaa tiedämme, että on uusia aseita, vihollisia, ja uusi ajoneuvo. Kaksi näistä aseista ovat saippua ammunta kupla blaster ja gyro jet-powered Torgue ase.

Bounty of Bloodin uusi ajoneuvo on puoli jetbike, puoli olento jet-powered tappokone. Jos tämä ei kuulosta tarpeeksi viileältä, entä sen takakaksille asennetut tykit ja kranaatinheittimistä? Sen pitäisi antaa sinulle tarpeeksi tulivoimaa sulamaan sekä kieroutunutta dinosaurusta että pahaa jengiläistä.

Saat käsiisi Bounty of Bloodin, kun se julkaistaan 25. Tarkkaa hintaa ei ole vielä vahvistettu, mutta voit aina valita Borderlands 3:n Season Passin varmistaaksesi, että pääset heti käsiksi. Riippumatta, jos kaksi ensimmäistä DLCs ovat mitään mennä, hinta valtakunnassa 15 dollaria näyttää todennäköisimmin.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>