Baldur’s Gate 3 tulee varhainen pääsy elokuussa (ehkä), lisätietoja 18 kesäkuu

Baldur’s Gate III on vihdoin pelattavissa alkaen elokuussa tänä vuonna. No, ehkä. Early access ilmoitus traileri näytettiin tänään aikana Guerrilla Collective showcase. Larian Studiosin Swen Vincke, joka ilmestyi trailerin jälkeen, mainitsi kuitenkin, että päivämäärä voi kuitenkin muuttua. Coronavirus aiheutti paljon ongelmia kehittäjille maailmanlaajuisesti. Kun niin monet Larian työskentelee kotona, elokuun päivämäärä on optimistisempi kuin yritys. Kuitenkin tulee olemaan enemmän tietoa pelin kesäkuun 18.

Traileri oli melko harvassa pelattavuus, valitettavasti. Se oli enemmän elokuvamainen asia, mikä varhainen pääsy mennessä elokuussa (jälleen, ehkä). Baldurin portista III on kuitenkin pian enemmän tietoa.

18. kesäkuuta, Larian keuliminen enemmän peliä. Se tulee otsikko Dungeons & Dragons Live, joka alkaa samana päivänä.

Kotona työskentelyllä on joitakin etuja; Olen paljon lähempänä jääkaappiani.
Covid-19:een liittyvät ongelmat aiheuttivat alkuperäisen varhaisen pääsyn viiveen. Larian Studios salattu, jotta sen kehittäjät voivat jatkaa työtä kotoa. Aikaisen käytön julkaisun alkuperäistä päivämäärää ei tiedetty, mutta sen oli tarkoitus tapahtua ennen elokuun uutta päivämäärää. Ja tuo ei ole vieläkään konkreettinen.

Onneksi tavoite varhaisesta pääsystä vuonna 2020 on todennäköisempää. Vaikka elokuun päivämäärä jäisi väliin, se tapahtuu silti tänä vuonna. Toivottavasti. Ehkä? Kyllä, uskon niin. On tärkeää pysyä positiivisena, varsinkin tänä myrskyisenä vuonna.

”COVID-19 on vaikuttanut Larian joukkue, koska se on paljon ihmisiä ympäri maailmaa”, Larian kirjoitti lehdistötiedotteessa, ”mutta siirtyminen työ-kotoa on kiitollisena ollut onnistunut, jolloin Larian jatkaa rakentamista kohti varhaisen pääsyn aikana (ehkä!) Elokuu. Larian saa lisätietoja varhaisen saatavuuden sisällöstä tulevaisuudessa, mutta tiimi on sitoutunut työskentelemään suoraan yhteisön palautteen kanssa kehittääkseen peliä sen varhaisen pääsyn kampanjan aikana.”

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>