Ark ja Samurai Shodown Neo Geo Collection ovat ilmaisia Epic Games Store

Jotkut teistä ovat saattaneet nähdä, että taiteellinen edustus Jeesuksen ratsastus raptor. Olen melko varma, että tapahtui Raamatussa … Jonnekin. Entä samurai? No, voit melkein saada toiveesi, koska dinosaurus ja samurai peli mennä ilmaiseksi Epic Games Store tänään. Ark: Survival Evolved on ollut olemassa noin viisi vuotta, ja juhlii menemällä ilmaiseksi Epicin myymälässä. Se on liittynyt Samurai Shodown Neo Geo Collection, joka sisältää seitsemän pelejä taistelusarja. Tiedämme myös, mitä pelejä on seuraava.

Odotimme Ark: Survival Evolved on tämän viikon ilmainen peli kaupassa. Useita pelejä on lueteltu EGS vuotanut maaliskuun lopulla. Tämä vuoto osoittautui todeksi, koska Borderlands: The Handsome Collection meni ilmaiseksi viikkoa myöhemmin, ja nyt on Ark esille takana.

Kuten mainitsin, Ark on ollut korttelin ympäri. Peli on ollut olemassa noin viisi vuotta, ja se julkaistiin ulos varhaisesta pääsystä vuonna 2017. Juhlia vuosipäivää, ei vain se menee ilmaiseksi, kehittäjä julkaisi uuden kartan. Crystal Isles pitäisi olla pelattavissa, kun luet tätä, ja tarjoaa uuden alueen tutkia ja toinen dino kesyttää: Tropeognathus. Se on lentävä peto, joten pakkaa oksennuspusseja.

Kun kesytit dinosauruksia, opiskelin terää.
Toinen peli on oikeastaan vain joukko pelejä. Samurai Shodown Neo Geo Collection sisältää seitsemän Samurai Shodown -peliä, joista yksi ei koskaan julkaistu. Kokoelma sisältää Samurai Shodown, Samurai Shodown II, Samurai Shodown III, Samurai Shodown IV, Samurai Shodown V, ja Samurai Shodown V Special. Viimeinen luettelossa, edellä julkaisematon peli, on Samurai Shodown V Perfect – eri versio Samurai Shodown V Special. Siinä on paljon samuraita. Ja nyt olen kirjoittanut Samurai Shodown niin paljon sanat kuulostavat oudoilta.

Voit saada Samurai Shodown Neo Geo Collection ja Ark: Survival Evolved ilmaiseksi haltuunsa Epic Games Store tällä viikolla. Seuraavat ilmaisia pelejä ovat Pathway ja Escapists 2.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>